Povišeni kreveti

Krevet je mjesto na kojem se odmaramo i prikupljamo snagu kako bi nam tijelo bilo ponovno osposobljeno za svakodnevne obaveze.

Takvo mjesto je jako bitno i zahtjeva pažnju i koncentraciju pri odabiru. Kod odabira kreveta bitnu ulogu ima i životna dob te zdravstveni problemi. Osobama starije dobi se preporuča kupnja povišenog kreveta čija visina im omogućuje lakše ustajanje i lijeganje. Standardna visina kreveta sa madracem je između 50 i 55cm, a preporuka liječnika osobama koje imaju problema sa zglobovima, operativne zahvate na kukovima ili kralježnici je da spavaju na krevetu visine 65 cm.

Kada nije potrebno jako povisivati krevet, moguće ga je povisiti i samo sa kupovinom novog madraca koji je viši od standarda (u ponudi Wollbett madraca možete pronaći ekstra visoki madrac Sumolatex 30). Ukoliko Vam pak treba veća promjena u visini kreveta, najbolje rješenje je kupovina povišenog kreveta. Wollbett vodi brigu o potrebama svojih kupaca pa nudimo mogućnost povisivanja kreveta čak do 20cm. --

Naš stručan tim Vam uvijek stoji na raspolaganju i spreman je pomoći Vam pri pravilnom odabiru kreveta. Za sve dodatne informacije posjetite nas u našim salonima ili nas kontaktirajte na broj telefona (01) 604 0302.